2004-06-22

sitikas silma!

euroliit on lahe. saksa ebayst sai tsikkel välja valitud ja 1510,01 euro eest ära ostetud, kaufvertrag faksi ja meili teel sõlmitud, hansapangast raha 30 krooni eest kahe päevaga sakslasele üle kantud ja arco transport tõi selle 3500 krooni eest rekkaga sauele ära. ratas oli kahelt poolt hoolikalt pappkastidega vooderdatud ja rihmadega kinni tõmmatud, nii et au ja kiitus professionaalsetele vedajatele! ratas rekka pealt maha, süüde sisse ja paugust käima :) kusjuures sakslane oli isegi pool paagitäit bensiini kauba peale kaasa andnud :)

saue ark oli eile kinni ja tallinna omas tund enne sulgemist 40 inimest järjekorras :( ega's miskit, läksin hommikul sauele. seal läks arkis oma kolm tundi aega, sest kümmekond automüügifirmade esindajat laiutas järjekorras ees, igaühel 10-20 auto paberid kaasas. kuna ma polnud ainuke "tavainimene", kellel see töökorraldus juhtme kokku ajas, võtsime tüli üles ja saue arki juhatajal sabast kinni ning üllatavalt kiiresti korraldati töö niimoodi ümber, et autofirmade meestele tehti üks järjekord ja lihtsatele inimestele teine. kuludesse lisandus 1300 krooni registreerimise ja numbrimärgi, 30 krooni numbrialuse, 201 kindlustuse ja 180 ülevaatuse eest. rattaga seotud kulud seega 28908 krooni. ehk siis koos seni lubadele, kiivrile ja riietele kulutatuga läks wollil tsiklimeheks saamiseks umbes 2 kuud ja 36718 krooni.

nii et kui te näete nüüd kusagil linna peal üht kiilakat habemikku, kes kannab musta nahka ja kõrvarõngast ning kelle naeratus paljastab hammaste vahele kiilutud sääselaipade rea, siis võite julgelt oletada, et see olen mina.

Kommentaare ei ole: