2007-10-17

Pole aega blogida :(

Pea kolm nädalat ei ole ma siia midagi kirjutada jõudnud, nii et need, kes end mu tööde ja tegemistega RSS-i kaudu kursis hoida soovivad, on olnud sunnitud pimeduses kobama.

Aga lühiuudiseid mu töödest-tegemistest-mõtetest ning viiteid netiavarustest leitud lugemist väärivaile asjadele leiavad blogikülastajad lehe paremast servast. Lühiuudiseid aitab vahendada Twitter (lihtne ja mugav "kiirblogimisvahend", mis muuhulgas võimaldab oma twitterikasutajatest sõprade uudiseid ka otse taskusse tellida) ja veebilinke del.icio.us (lahendus, mis võimaldab mul oma viiteid meelevaldsete võtmesõnadega varustada ning neid soovi korral nii sõprade kui laiema avalikkusega jagada).

Tegelikult pakuvad ka Twitter ja del.icio.us RSS-uudistevoogusid. Ja Flickr, kuhu ma aeg-ajalt fotosid postitan. Ja 110 muud võrguteenust kah. Ükspäev Võtan Kätte™ ja tekitan kõigist minu enda publitseeritavaist allikatest ühe ÜberFeed'i. Selle juures kuluvad marjaks ära Google Reader, Yahoo Pipes või lihtsalt RSS Mix; tulemuse serveerimisel on mõistagi abiks FeedBurner.

1 kommentaar:

petskratt ütles ...

Pane alustuseks feedburner kord päevas lisama deliciousi asju (Tee Nagu Mina^TM). Twitti ei viitsiks jälgida, aga tiba pikema descriptioniga bookmargid oleks väga abiks, tänan küsimast :-)